Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Kevin Yin

WhatsApp : +8613812837333

Free call

Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering

August 11, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering

Een Bezoek Intelligent de Technologie (Changshu) Co. aan van Lingchuang, Ltd (hierna genoemd Lingchuang)

 

Op 25 April, om bedrijf transformatie en bevordering verder om te bevorderen, evenals intelligente productieniveau, Ji Bingyuan, Voorzitter van het Speciale Staal van Longteng, met bedrijf van Zhu Xiaofeng, Directeur van de Gemeentelijke Commissie van Changshu van Economie en Informatietechnologie te verbeteren, betaalde een bezoek aan Intelligent de Technologie (Changshu) Co. van Lingchuang, Ltd (hierna genoemd Lingchuang) in de Streek van de Zuidoosten Economische Ontwikkeling.

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering  0

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering  1

 

 

 

 

 

Lingchuang is een bedrijf geëngageerd aan het verlenen van de intelligente dienst door zich op automatiseringstechnologie van Japanse Mitsubishi-Groep te baseren. De ventilator Wensheng, Algemene Manager van Lingchuang, maakte tot een inleiding aan zijn bedrijf en toonde de gebieden van de bezoekerstentoonstelling voor intelligente gevallen richtend op industrie betrekking hebbende processen. Lingchuang werd opgericht in Mei, 2016. Het is geëngageerd aan het verstrekken van intelligente oplossingen op gebied van de automobielindustrie, team de elektronika van de consument (zoals mobiele telefoons) en materiaal productie sinds zijn stichting via productie van de tentoonstellingszaal en samenwerking van andere bedrijven zoals de Groep en Land Rover van Zhongli geweest. Zijn inspanningen wonnen hoge appreciatie van Secretaresse Wang van het Gemeentelijke Comité van CPC Changshu, dat het bedrijf als supermarkt voor slimme productie riep. Bovendien, Lingchuang is een partner van de fabriek van Mitsubishi Electric in China geworden.

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering  2

laatste bedrijfsnieuws over Bevorder ruim Intelligente Productie door Transformatie en Bevordering  3

Ji Bingyuan, Voorzitter van het Speciale Staal van Longteng, toonde veel belang in de slimme die productieoplossingen door Lingchuang worden verstrekt. Hij zou de kans te baat nemen om de Intelligente R&D-Zaal van de Technologietentoonstelling van Lingchuang te bezoeken en zou verder zijn slim die productieniveau met de werkelijkheid van het bedrijf in overweging versterken wordt genomen. Heeft het Longteng Speciale Staal, als privé bedrijf, de middelintegratie overleefd. Op het gebouw van het leiden in de het segmenteren industriële markt, in gezicht van stijgende kosten en dwingende marktsituatie, heeft het bedrijf aan duurzame ontwikkeling die integratie van R&D, productie en de dienst kenmerken gedraaid. Aangezien het privé bedrijf niet sterk in origineel ontwikkelingsvermogen is, heeft het geleid superieure technologische die middelen geïntroduceerd door internationale gevorderde intelligente verwerkende ondernemingen goedgekeurd en heeft dan de secundaire aanpassingsontwikkeling, om arbeidsmilieu, lagere arbeidsintensiteit te verbeteren, veiligheidsrisico's te verminderen, arbeidsproductiviteit te verbeteren en zijn concurrentievermogen te optillen, die Longteng-stap helpen in hoogste de ondernemingslijst van de wereld.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yinjq@lttg.cn
+8613812837333